Bijkomende kosten

Naast de huurtarieven zijn er bijkomende kosten voor het huren van ons vakantiehuis in de Ardennen. Dit zijn de energiekosten en eventueel de schoonmaakkosten. De toeristenbelasting betalen wij voor u!

Energiekosten

U noteert zelf de cijfers van de drie meterstanden bij aankomst en vertrek. Deze ‘aankomstcijfers’ en ‘vertrekcijfers’ trekt u voor elk van de drie meters van elkaar af. Deze drie getallen telt u bij elkaar op en het getal dat u dan krijgt vermenigvuldigt u met 0,20 euro. Dat is uw energierekening. U betaalt alleen wat u verbruikt.

(Eventueel) eindschoonmaak bij vertrek

€ 50 per periode. Indien u de woning zelf wenst schoon te maken: stofzuiger, schoonmaakmiddelen en schoonmaakproducten zijn opgeborgen achter de kledingkast op de vide. Voor keukenlinnen, theedoeken e.d. dient uzelf te zorgen. U verlaat de woning zoals u ze aantrof: de badkamers zijn proper, de koelkast is schoongemaakt en de deur staat open, en het huis is gedweild. Zo niet, dan wordt geen waarborg terugbetaald. Indien u betaalt voor de eindschoonmaak: zorg dat de woning bezemschoon is, er mag geen vaatwerk blijven staan.

* NB: Indien u betaalt voor de eindschoonmaak dient u de bungalow vóór 10 uur ‘s ochtends te verlaten; als u zelf zorgt voor de eindschoonmaak kunt u tot vier uur ‘s middags blijven.

 

Naar boven