Kerstvakantie 2019

Onze bungalow in de sneeuw3deze dus


LAST MINUTE: weekend: vrijdag 27 december tot maandag 30 december: 275-20%=220 euro


Tijdens de kerstvakantie zijn de dorpjes en steden sfeervol versierd. In het centrum van Dinant treft u bijvoorbeeld een kerstmarkt met oesters, de echte ardennerham en een glaasje champagne of glühweinOok de dorpen in de omgeving zijn prachtig versierd. De restaurants bieden u een aangepast wildmenu. Als er sneeuw ligt, kunt u in de omgeving langlaufen, op de piste van Croix-Scaille.

ACTIVITEITEN IN DE KERSTVAKANTIE

– kerstmarkten (Maredsous, Dinant, Maredret, Spontin, Anhée, Leffe kerstmarkt, Hastière-Lavaux, Yvoir, Godinne, Annevoie)
ijsbaan (bij de abdij van Maredsous)
kerstconcerten (onder meer Dinant, Hastière)
kerstvieringen (onder meer Dinant, Hastière, Foy)
indoor pretpark (meer dan 40 attracties op 8000m², Namen)
zwemparadijs met wellness (Givet)
met de kerstman op de stoomtrein (Mariembourg)
langlaufen (onder meer Gedinne)
– etc. etc.

KLIK HIER VOOR 13 TIPS IN DE KERSTVAKANTIE

Huurprijzen Kerstvakantie 2019

Vakantiehuis huren in de Belgische Ardennen van een particulier? Hieronder staan de huurtarieven voor de kerstvakantie. Als u interesse heeft om te huren, of meer informatie wil, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

Verhuurd wordt per:

weekend: vrijdag vanaf 16 uur tot maandag 10 uur *
midweek: maandag vanaf 16 uur tot vrijdag 10 uur *
week: vrij/zater/maandag vanaf 16 uur tot vrij/zater/maandag 10 uur * of combinaties van deze periodes.

* NB: Indien u betaalt voor de eindschoonmaak dient u de bungalow vóór 10 uur ‘s ochtends te verlaten; als u zelf zorgt voor de eindschoonmaak kunt u tot vier uur ‘s middags blijven.

HUURTARIEVEN WEEK MIDWEEK WEEKEND
20/12 – 06/01 2020 kerstvakantie 500 275 275

Bijkomende kosten

De bijkomende kosten zijn energiekosten en eventueel de eindschoonmaak. De toeristenbelasting betalen wij voor u!

Energiekosten

U noteert zelf de cijfers van de drie meterstanden bij aankomst en vertrek. Deze ‘aankomstcijfers’ en ‘vertrekcijfers’ trekt u voor elk van de drie meters van elkaar af. Deze drie getallen telt u bij elkaar op en het getal dat u dan krijgt vermenigvuldigt u met 0,20 euro. Dat is uw energierekening. U betaalt alleen wat u verbruikt.

(Eventueel) eindschoonmaak bij vertrek

€ 50 per periode. Indien u de woning zelf wenst schoon te maken: stofzuiger, schoonmaakmiddelen en schoonmaakproducten zijn opgeborgen achter de kledingkast op de vide. Voor keukenlinnen, theedoeken e.d. dient uzelf te zorgen. U verlaat de woning zoals u ze aantrof: de badkamers zijn proper, de koelkast is netjes en het huis is gedweild. Zo niet, dan wordt geen waarborg terugbetaald. Indien u betaalt voor de eindschoonmaak: zorg dat de woning bezemschoon is, er mag geen vaatwerk blijven staan.

 

Naar boven