Natuurpark Furfooz

Natuurpark Furfooz ligt op een tiental kilometers van ons vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Zelf komen we er al 15 jaar en nog steeds bewonderen we het park om zijn ruige authenticiteit.

Natuurpark Furfooz: echte een aanrader!

Bent u een natuurmens? Droomt u van stille wandelingen, laat u zich graag verrassen door de natuurlijke omgeving? Geniet u van bijzondere landschappen, betoverende uitzichten en de stille koelte van het bos? Dan is natuurpark Furfooz echt een aanrader voor u!

Wat heeft natuurpark Furfooz u te bieden?

Wandelen in oeroude bos, tussen immense rotsen, prehistorische grotten, een onderaardse rivier en romeinse overblijfselen. U moet er geweest zijn om erover mee te kunnen praten en zelfs foto’s geven u geen goede indruk van de indrukwekkende schoonheid van dit natuurgebied.

Zelf op onderzoek!

Zelf de natuurlijke schatten van Furfooz beleven? U huurt onze comfortabele vakantiebungalow voor een weekend, midweek, week of een combinatie van die periodes. Huren van een particulier heeft zo zijn voordelen: vriendelijke huurtarieven, meer dan een complete inrichting van uw vakantiewoning en… we kennen de mooiste plekken in de Ardennen. Bezoek regelmatig onze pagina met tips, want die wordt regelmatig bijgewerkt!

Klik hier voor meer informatie

Heeft u vragen? Wilt u meer weten? Vrijblijvende informatie? Neem dan contact op!

Prachtige wandelroute door het oeroude bos van Furfooz

Prachtige wandelroute door het oeroude bos van Furfooz